FM Properties Realty Group is een bedrijf met een ruime ervaring in het verkopen en ontwikkelen van vastgoed, wij weten hoe wij kwaliteitswoningen met alle faciliteiten die onze klanten wensen moeten ontwerpen en bouwen.

Onze afdeling ”Tailor Made Homes” werd in het leven geroepen om een dienstverlening te bieden waarbij toegezien wordt op het volledig bouwproces vanaf het eerste concept tot de dag waarop de woning gereed is.

Deze alomvattende dienstverlening biedt niet alleen basiselementen als de keuze van de bouwplaats en de aankoop daarvan, het controleren van eigendomsaktes, het voldoen aan de voorwaarden voor ruimtelijke ordening en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, maar ook volledige en zeer gedetailleerde bouwkundige tekeningen, selectie van materiaal, bouwspecificaties, landschapsarchitectonische plannen en interieurontwerp.

Alhoewel ons programma van "Op Maat Gemaakte Woningen" allesomvattend is, is het ook modulair. Dit maakt dat het voor u ook mogelijk is om een partner van de FM Properties Realty Group te zijn op de door u gekozen ruimtes - en zodoende heeft u de volledige controle over de bouw van uw nieuwe woning.

Het team van professionals uit de vastgoedwereld van FM Properties Realty Group bestaat o.a. uit architecten, ingenieurs, technici, project managers en interieurontwerpers. Hun oog voor detail garandeert een op tijd en volgens schema opgeleverde, op uw smaak afgestemde woning.

Op Maat gemaakte Woningen .... Bouw uw woning met ervaren professionals!

Luchtfoto van Marbella