De zekerheid van het werken met een betrouwbare vastgoedpartner

FM Properties Realty Group, het moederbedrijf van de FM Group van gespecialiseerde divisies, is een prestigieuze firma met meer dan 24 jaar ervaring in het bemiddelen, ontwikkelen, bouwen, marketing, verkoop en management van vastgoed aan de Costa del Sol. Deze functies worden georganiseerd via ons makelaarbureau FM Properties Realty Group, die bijna 2000 stuks vastgoed heeft verkocht in de laatste jaren en gespecialiseerd is in het vinden van kwaliteits vakantie- en permanente woningen voor een internationale clientèle.

Als een vastgoed consultant met een ongeëvenaarde expertise op dit terrein, helpt FM Properties Realty Group investeerders bij het vinden en verkopen van hotels, land en andere vastgoed activa. Hierbij hebben wij veel succes geboekt op internationale schaal, door nauw samen te werken met vooraanstaande makelaars en hotel operators om goede activa te vinden voor institutionele beleggers, beleggingsfondsen, financiële instellingen en particuliere beleggers.

Ten gevolge hiervan heeft FM Properties Realty Group de middelen en de diepe onderliggende kennis van een gerespecteerd consultancy bedrijf dat het volledige terrein bestrijkt van land-, zone- en bouwvergunning voor het verrichten van project ontwikkeling, de bouw, verkoop, marketing en vastgoed management. Sinds de oprichting is FM Properties Realty Group bezig met het uitbreiden van zijn expertise.

Luchtfoto van Marbella