Zoals onze slogan 'Meer dan Vastgoed' reeds aangeeft, is de FM Properties Realty Group niet simpelweg een conventioneel makelaarskantoor aangezien wij ook diensten verlenen aan een ander soort klant - een dienstverlening die specifiek voorziet in de behoeften van investeerders.

Dankzij onze ervaring in onroerend goed sinds meer dan 20 jaar, hebben wij een diepgaande kennis van de markt. Aangezien wij ook met partners en voor derden zelf projecten hebben ontwikkeld, beschikken wij ook over de expertise en de middelen om investeerders bij te staan die op zoek zijn naar land, vastgoed activa of die hun eigen projecten willen ontwikkelen aan de Costa del Sol.

Wat uw specifieke interesse en vereisten ook mogen zijn, wij kunnen uw 'plaatselijke partner' zijn en gebruik maken van onze plaatselijke kennis om ervoor te zorgen dat uw doelen verwezenlijkt worden. Wij, als bedrijf, hebben ervaring met het volledig vastgoedtraject van het vinden van land, het verkrijgen van bouwvergunningen en het ontwikkelen van het concept, tot aan het ontwerpen, bouwen, de marketing, verkoop en, indien gewenst, vastgoed- of resort management.

Specifiek verzorgen wij de technische en wettelijke due diligence, marktonderzoek, vraag- en aanbodanalyse, haalbaarheidsstudies en businessplannen, evenals hulp met het kopen van land, onderhandelen met autoriteiten voor ruimtelijke ordening, adviezen geven over het concept en ontwerp van het project, het overzien van het bouwproces en de onderaannemers en ervoor te zorgen dat het budget en het tijdschema worden gerespecteerd.

Naast deze meer technische disciplines gericht op het opleveren van een project dat kosteneffectief en kwalitatief hoogstaand en aantrekkelijk is, bestrijkt onze expertise ook het handelsgedeelte, en wij kunnen u adviseren over prijsbeleid, commerciële strategie, marketing plannen en verkoopactiviteiten. Wij helpen u niet alleen deze plannen samen te stellen, maar kunnen het ook implementeren, van uitgebreide reclamecampagnes tot aan het managen van verkoopteams.

In dit laatste geval, waar wij het vastgoed exclusief aanbieden en verkopen, zorgt de FM Properties Realty Group voor het opleveren van de woningen, de benodigde documentatie (inclusief de vergunning van eerste bewoning) en een permanente post-aankoop dienstverlening voor kopers.

Via gespecialiseerde FM Properties Realty Group bedrijven zoals “FM Your Vacation Resort”, kunnen wij ook verdere services of resortbeheer aanbieden. Deze kunnen van alles omvatten zoals beveiliging, onderhoud en administratief beheer tot het uitbaten van de installaties van het resort, catering, het verlenen van toeristische diensten en het verzorgen van het verhuur van vakantiewoningen voor eigenaren.

Ondersteund door onze ruime ervaring op dit gebied baat FM Your Vacation Resort op dit momenteel de luxe resort Cortijo del Mar in Marbella.

Onze waarde voor investeerders en Project ontwikkelaars is dat wij technische en commerciële expertise kunnen combineren met plaatselijke kennis. Wij bieden een uitgebreid assortiment van diensten aan die volledig modulair zijn – Wij kunnen u als adviseurs bijstaan voor een onderdeel van uw project of het volledige proces voor u beheren. Neem contact met op voor dit soort dienstverlening

FM Properties Realty Group – de Vastgoed Partner voor Professionals

Luchtfoto van Marbella