Diensten FM Properties

FM Properties Realty Group biedt een breed scala aan vastgoed diensten, variërend van de aankoop van land en het verkrijgen van de vereiste planning tot aan projectontwikkeling, levering, marketing en verkoop - en tot het beheren van de woningen in kwestie.

Binnen dit alles biedt ons makelaarskantoor, FM Properties Realty Group, een gespecialiseerde dienst die zich richt op marketing, verkoop en verhuur. Dit betekent niet alleen dat we onze klanten helpen aan hun droomvakantiehuis, fulltime verblijfplaats of optimale investeringskans, maar ook bieden we volledige ondersteuning gedurende het aankoopsproces – wij helpen u vanaf het punt van onderhandeling en due diligence, tot het regelen van de financiering, afronding bij de notaris en post-sales service.

Laatgenoemde omvat ook huisstyling en decoratie diensten, alsmede een verwijzing naar een ​​selectie van gerespecteerde professionals zoals advocaten, accountants, architecten, decorateurs en tuinarchitecten.

Huiseigenaren die wensen te verkopen, krijgen dezelfde service en toewijding, in een proces dat begint met een gedegen taxatie, uitgevoerd door ervaren specialisten. De verkoopsprijs die zij voorstellen bieden uiteraard de ruimte voor onderhandeling tussen de verkoper en potentiële koper, maar zijn gebaseerd op een verantwoorde marktwaardering, gericht op het succesvol aanbieden van uw woning en de verkoop binnen een redelijke termijn.

De dienst die aangeboden wordt aan huiseigenaren omvat tevens interieur en styling advies, professionele fotografie en een beschrijving die de basis vormen voor kwalitatief promotiemateriaal, een volledig opgemaakt dossier met daarin de wettelijk vereiste informatie over het vastgoed en daarnaast een effectief marketingsysteem, dát is het product van onze jarenlange ervaring in de verkoop van onroerend goed op een internationale markt.

Beleggers zullen vaak verschillende behoeften hebben bij het zoeken naar vastgoedvermogen, voor hen biedt FM Properties Realty Group een uitgebreid en zeer gespecialiseerd aanbod van diensten. Een bedrijf die uw taal spreekt bouwend op een toonaangevende knowhow, met onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten en jarenlange ervaring en betrokkenheid op dit gebied – van land aankoop en haalbaarheidsstudies tot het regelen van licenties, projectontwerp en de bouw.

Luchtfoto van Marbella